<>  Ένας κύριος κατασκευαστής της μηχανής θέρμανσης επαγωγής

<>  Ένας πεπειραμένος προμηθευτής λύσης

<>  Ένας αξιόπιστος συνεργάτης

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.

Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.
Canroon στη Σαγκάη Επίσκεψη πελατών της Νορβηγίας Ινδική πελάτες που επισκέπτονται το Ινδική πελάτες που επισκέπτονται το Επίδειξη στο εργαστήριό μας Canroon στα γερμανικά CR2100 σειρά CR2000 σειρά
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : Canroon
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-3,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Το Canroon είναι μια αξιοπρόσεκτη ενέργεια - προμηθευτής λύσεων αποταμίευσης, τα ο οποίος προϊόντα και οι λύσεις χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της ναυπηγικής, της αεροπορίας, του αυτοκινήτου, της μεταλλουργίας, της χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, της κατασκευής σωληνώσεων πετρελαίου, των νέων υλικών, της νέας ενέργειας, κ.λπ.


Το Canroon αφιερώνει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α για να μετατρέψει τη φρόνηση στα κορυφαίες προϊόντα και τις υπηρεσίες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να δημιουργήσει την αξία στήριξης.


Δυνάμει των περιεκτικών πλεονεκτημάτων στον τομέα της ηλεκτρονικής δύναμης, και να κολλήσουμε στην ιδέα της μείωσης εξοικονόμησης ενέργειας και εκπομπής, έχουμε προσφέρει τις αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής για να διατηρήσουμε μια αιχμή.

 

«Δημιουργούμε, μοιραζόμαστε». Θα ενώσουμε τους συνεργάτες μας για να εργαστούμε με την καινοτομία και να παρέχουμε στους χρήστες τα αξιόπιστα προϊόντα και τις προηγμένες λύσεις, ένα όραμα της καλύτερης αρμονίας μεταξύ της ανθρωπότητας και της φύσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Raymon Lee

Τηλ.:: +86-13005495486

Φαξ: 86-755-26808681

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)