Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.

Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες: Canroon
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 2,000,000-3,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Canroon είναι μια αξιοπρόσεκτη ενέργεια - προμηθευτής λύσεων αποταμίευσης, τα ο οποίος προϊόντα και οι λύσεις χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της ναυπηγικής, της αεροπορίας, του αυτοκινήτου, της μεταλλουργίας, της χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, της κατασκευής σωληνώσεων πετρελαίου, των νέων υλικών, της νέας ενέργειας, κ.λπ.


Το Canroon αφιερώνει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α για να μετατρέψει τη φρόνηση στα κορυφαίες προϊόντα και τις υπηρεσίες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να δημιουργήσει την αξία στήριξης.


Δυνάμει των περιεκτικών πλεονεκτημάτων στον τομέα της ηλεκτρονικής δύναμης, και να κολλήσουμε στην ιδέα της μείωσης εξοικονόμησης ενέργειας και εκπομπής, έχουμε προσφέρει τις αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής για να διατηρήσουμε μια αιχμή.

 

«Δημιουργούμε, μοιραζόμαστε». Θα ενώσουμε τους συνεργάτες μας για να εργαστούμε με την καινοτομία και να παρέχουμε στους χρήστες τα αξιόπιστα προϊόντα και τις προηγμένες λύσεις, ένα όραμα της καλύτερης αρμονίας μεταξύ της ανθρωπότητας και της φύσης.

Ιστορία

Το Canroon ιδρύθηκε το 2010, κατασκευαστικός τα προϊόντα της μηχανής θέρμανσης επαγωγής, και του αναστροφέα συχνότητας.

 

Οι ιδρυτές μας και οι ομάδες Ε&Α έχουν το υπόβαθρο των δεκαετιών να αναστρέψει την τεχνολογία. Αυτό εξασφαλίζει τη σταθερή απόδοση όλων των βιομηχανικών προϊόντων μας, και το σχέδιο εξανθρωπισμού για την επιτόπια εργασία.

 

 

Η εμπειρία μας που παρέχει και που λειτουργεί με τους αναδόχους προγράμματος, τελικοί χρήστες, μας βοηθά να μάθουμε για αυτό που χρειάζονται και ποια λύση τους συντηρεί το καλύτερο, το οποίο όλοι απεικονίζουν στο σχέδιο και την αναβαθμισμένη έκδοση των προϊόντων μας.

 

Τώρα είμαστε όχι μόνο προμηθευτής των δημόσια εταιρειών όπως CMHI, CNPC, CNOOC, αλλά και κερδίσαμε το repulation μας στην παγκόσμια αγορά.

 

Οι εξοπλισμοί μας συντηρούν τα προγράμματα από το μακρινό κρύο contenients όπως τη βόρεια Ευρώπη, Καναδάς, σε καυτό υπαίθρια όπως την έρημο στη Μέση Ανατολή. CR2000 και CR2100 παρουσιάζει επίσης δυνατότητά τους μακριά μακρυά από τις ηπείρους pipe-laying στο σκάφος και platfrom παράκτια.

 

Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να καθιερώσουμε περισσότερους διανομείς σε όλο τον κόσμο, και να φέρουμε τους βιομηχανικούς εξοπλισμούς μας σε περισσότερους πελάτες, για να μοιραστούμε το όφελος του υψηλής απόδοσης και ευφυούς ελέγχου.

Υπηρεσία

Το Canroon ξέρει τη σημασία ενός περιεκτικού συστήματος υπηρεσιών πωλήσεων, ειδικά στα βιομηχανικά προϊόντα.

 

Για να καθιερώσει εθνικά ευρέα πρότυπα, Canroon έχει βελτιώσει το δίκτυο υπηρεσιών, το ώριμο σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας pre-sale του, πώληση, υπηρεσία μεταπωλήσεων για τους εμπόρους και τους χρήστες.

 
Η εφαρμογή της εξουσιοδότησης ενός έτους, κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, οι μηχανικοί υπηρεσίας μας θα παράσχει στους χρήστες τη γρήγορη, έγκαιρη, αποδοτική και ελεύθερη υπηρεσία συντήρησης. Πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης, θα πάρετε ακόμα την καλή αποζημιώσιμη υπηρεσία μας. Το Canroon δεν ακολουθεί συνεχώς «κανένα κάτω του μετρίου προϊόν, εξυπηρέτηση πελατών υψηλών προτύπων».

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Product Line

Μηχανή Επαγωγικής Θέρμανσης《《

 

Σειρά CR2000:

 
Τιμή 5KW, 10KW, 40KW, 80KW, 120KW
Εφαρμογές Προθέρμανση συγκόλλησης,PWHT,αντιδιαβρωτική επίστρωση αρμών, και τα λοιπά.
Βιομηχανίες πετρέλαιο & φυσικό αέριο, έργο στην ξηρά & υπεράκτια, κατασκευή/επισκευή αγωγών και σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, .....

 

Σειρά CR2100:

 
Τιμή 10KW~300KW
χαρακτηριστικό Μετασχηματιστής χειρός, διάφορα πηνία προσαρμοστικά.ένα μηχάνημα για θέρμανση αντικειμένου διαφορετικού σχήματος/μεγέθους.
Εφαρμογές Συγκόλληση,Ανόπτηση,Σκληρωτικός,Shrink Fitting,Ίσιωμα,Σκλήρυνση,Αφαίρεση βαφής,μπουλόνι ξεσφίξτε, και τα λοιπά.
Χρόνος διαδικασίας συνήθως sencons

 

 

Μετατροπέας μεταβλητής συχνότητας《《

 

Σειρά CV900:

 

Τιμή 0,4KW~500KW
χαρακτηριστικό υψηλή απόδοση ροπής πλήρους συχνότητας, γρήγορη απόκριση, τέλεια προσαρμοστικότητα φορτίου, υψηλή ακρίβεια ελέγχου ταχύτητας, καλή αξιοπιστία.
Εφαρμογές κλωστοϋφαντουργικά μηχανήματα, ρολό, ανεμιστήρας, μεταλλικός πάγκος έλξης, βυθιζόμενη αντλία, και τα λοιπά

Στοιχεία επικοινωνίας